престо-за-нас

Комплекс за бързо хранене “Илиянци” ви предлага вкусна храна на достъпни цени. Можете да се насладите на специалните ни предложения като похапнете на място или вземете за дома или офиса.

Започнахме да се занимаваме с бързо хранене през 2001 година. Отначало плахо и неуверено, паралелно с другия ни вече съществуващ бизнес. След много усилия и натрупан опит, след грешки и успехи дойдоха и първите резултати.

Изградихме безупречна и модерна отворена кухня, както и меню на базета с над 500 рецепти от българската кухня. Отворихме и три нови обекта към комплекса за бързо хранене, пицария, китайска и арабска кухня.

Усилията не останаха незабелязани. Няма нищо по удовлетворяващо от изненадата и широко отворените очи на клиентите, които могат да направят своя избор от 20 основни ястия, супи, салати, гарнитури и десерти. И всичко това произведено на място. Миризмата на прясно изпечен хляб, на курабии, на печена тиква създават усещането за топлина и домашен уют.

Помните ли кухнята на баба? Пържени филийки и мекици с домашно сладко, бъркани яйца, топла пилешка супа, мусака, пълнени чушки и към всичко това, в допълнение, китайска пикантна храна или за минути направени дюнери или пици.

Това сме ние фирма ’’ДИВАЛ 69’’ ООД.

Очакваме ви в заведението ни в гр. София, бл. Рожен №31.

Може да посетите и нашия сайт prestobg.net и да се насладите на специалните ни предложения като похапнете на място или вземете за в къщи или офиса.

Product added to wishlist
Product added to compare.